maanantai 15. tammikuuta 2007

vesillelasku

Kunnon aktiviteettipaiva ollut tanaan. ihan jumskutin pitkaan aikaa. aamulla heratys joskus kasilta. ei muista millon olis noin aikaisin herannyt. tai nyt ku alkaa miettii, ni herasin ma kyl einenkin joskus seittemalta.. nii joo nain jotain iha kvaak unta jostain et olin jossain kaislikossa, no ei siita nyt enempaa.. lahettiin toiseen hostelliin vierailulle. maksettiin kukinenkin 85 paikallist lippust lappust. ja venailtiin ja jotain israelilaisii perus hullui oli siin keskel katuu pelaa jotain jalkkist. aika hulluja olivat todellakin. venattiin ja ooo venattiiin.

sit joku jamppa kaarsi autol ja sano et menkaa omaa hostelliin venailee..

sit omaa hostellii, ja sit herasin taas. kello oli jotain 11.
joku jamppa tuli kiskoo hihasta johonkin pakuun. ajettiin joku tunti
sit vast tajusin, et nyt pitaa lahtee joelle soutelemaan.
no mut eise kuitenkaan onnistunut ihan just niin helposti, vaan ekaks piti ootelle kolme tuntii. no mut siin valis kaytiin ylittaa se joki sellasel vaijeril moneen otteeseen.

ja sit sinne vesiranniin kastumaan. kauheesti piti soutaa, ku mikaki Matti Niemi. Se sai muuten olympiapronssia Melbournessa 1956. no mut kuitenki kastuttiin koko ronkka. kauheel kiireel paastiin sit ihme kylla samalle puolelle rantaa, mista lahettiin, mut hiukka eri kohtaaa.. 12 kilsaa erikohasta . kauheel kiireel sit marat liivit kuivumaan, ja bussiin, hozelil ja syomaan.

nyt sit pikku ankstailun jalkeen ihan ok vibraatiot.

an. bobby ja miguel miika eli papin poika saapuvat huomen. varmaan menee koko paiva niita halailessa, eli alkaa ihmetelko, jos ei huomen tuu uutta tekstii.

jemppistaPO

0 kommenttia: