sunnuntai 14. tammikuuta 2007

Argentiina- Mendosa

Viime yo tuli nukuttua ja kukuttua bussissa... mugavaa kyytia oli. pehmeat penkit, ja maittavat iltapalat linjurifirman puolesta -> kaks keksii. no onneks olin tehnytPO yhen peevre leivanPO. mahtavaa magua. rajalla satiin taas uusia leimoja passiin, niinku nakyy..



pari jamppaa otti tosi lunkisti. ne nukkus tallatti:


aamuaikaisesti taalla mendosassa. hostellin etsimista ihan piuh olo kropassa. eli kauhea vasy. helpost loyty. ja sit nukuttiinki ainakin pari kolme tuntii kaikki. meil o uima-allaski takapihalla. plumps.

ja sit lahettiin kaymaan keskustas. semmoses puistikossa. magoiltiin aurinkossa. ja toiset lahtivat johonki kattelee nayteikkunoit. ja mie ja tuma kaytiin hakees pari olusta ja istuskeltiin puistikossa. mugavata. jotain pari jamppaa tuli siihen sit jotain jutskailee ja esittaytymaan. olivat kuulemma jotain luotettavia turistioppaita. ja niilta ois saanut vaikka mita palveluita. lupasivat hoitaa meille huomiseks jotkut jokilaskemiset. no onneks ei tajuttu olla ihan hirveen messis.. no sit ne loppuenlopuks tarjoivat itselleen meijan olutta, ja pullo jai sitten siihen tiehen. tajuttiin sit lahtee.. ahistava tilanne.

nnoo ny kaik taas huvin. hostellin turvaanPO.

0 kommenttia: