maanantai 8. tammikuuta 2007

Laitoin tonne linkki osioon uuden linkin mun kuviin, mita oon napsinut. kaykaa tsiikaamassa, jos ette tasta saa tarpeeksi



Huih. aikamoinen paiva taas ollut. edestakaisin ristiin ja rastiin menty, ja yhteenkin tultu. viñassa kaytiin eilen ja tanaan taas uudestaan. eilen rannalla ruikuttelemassa, tavalliseen tapaan. uimassa. kylmaa on vesi. varmasti siela suomessa paljon lampimampaa. mitatkaapa joku sen veden lampotila siella, ja kertokaa..

meijan piti menna saunaan, tassa keskustelu, mita kaytiin tuman kanssa:

minä: mita paatit?
Tuomas: emma mitaa paattany, hitto emma ossaa
san saa
hitto soikkee..
mennaak vai eik menna
??
siinapa vasta kymysys
mita sit jos ei menna? olik jotai muit vaihtoehtoi miales?
Lähetetty 18:31 on perjantai
Tuomas: ooksa siel?
Lähetetty 18:33 on perjantai
minä: joo nyt taas .. taal o vaan niinmont ikkunaa auki, ettei tajuu.. mut keksiks jotain =
Tuomas: katotaa ny jos se minna vastaa jotai
Lähetetty 18:51 on perjantai
minä: je. emmakaa tie.

eli ei tainnut saunasta tulla taaskaan mitaan.. tataa joku tietokoneen kello olla ihan pipina, ku sanoo et tanaan on perjantai vaik on maanantai. tanaan kaytiin syomassa kiinalainen sieni. ja pitkulaisia limaisia juttuja. ihan hyvaa kuitenkin. 7500 maksoi kaks ateriaa. kallista siis. yks euro o 680 pesoo. laskekaa siita. laitoin lisaa. tuomas leikkas eilen kurkkuu.. vai olisikohan ollut edellispaiva.



ilonalle ja tuomakselle tuli pahat oliot eilen yolla. vessanponttoon meni mahalaukusta jotain ylimaaraista. yrittivat meihinkin tartuttaa, mut ei oo ainakaan viela onnistunut. keskiviikkona kait lahetaan taas kotoiseen ja hikiseen santiagoon. ja siita sitten mahollisimman nopeesti mendosaan. kvaak. argentiinaan, tietteko mika elain sanoo kvaak? se on taalla nimeltaan pato. kattokaa sanakirjasta. kvaak kvaak. en oo muuten nahnyt yhtaan sellaista taalla.

ma lahen kauppaan ostamaan juustoo, taalla on muuten ihmeellista juustoo.. se nayttaa juustolta, haisee juustolta, on juuston tuntunen, muttei maistu

juustolta.totakin klikkaamalla nakojaan paasee tonn kuviin.. tehkaa mita haluutte....

Publicarstyle="text-align:center;width:194px;font-family:arial,sans-serif;font-size:83%">
valparaiso

0 kommenttia: