lauantai 3. helmikuuta 2007

puertto montissa..

patterit loppuivat kamerasta.. ei saa ladattua kuvia.. no ei mitaan ihmeellisia napsastukkaan.. tanaan kaytiin kaymassa ympariin ja ampariin kaupunkilla.. vuokrattiin auto neljaksi paivaksi, kaveltiin lisaa, otettiin kollektiivi, eli sellainen taksin nakoinen auto, mika ei ole taksi. siin o erilainen kyltti katolla, mika kertoo mihin se on menossa. ja sit siin o aina perus hinta. eli 350 pesoo.. no silla kuitenkin toiseen paahan tata kaupunkia.

raflaan safkaamaan paikallista salmonellaa, eli salmonia, eli lohta.. makso 3500. sisalsi salaatin ja pottuja ison kasan. kuittiin oli sitten jotenkin ihmeellisesti ilmestynyt 1000 lisa hinta.. ei auttanut ku alkaa rupattelemaan tarjoilijattaren kanssa. lisa hinta tuli siita, kun oltiin pyydetty erikois salaatti, joka ei kuulunut alkuperaisen fisun kanssa.. pyydettiin sipulii ja tomaattii ja kurkkuukin viell.. normisti olis ollu siis pelkkaa salaatinlehtee.. ja tietty ihanaa korianterii, mita ne tunkee ihan joka koloon.. (jos tilaa muuten siilelaisen salaatin ni saa tomaattii ja sipulii.. on siin kans salaatti..) no ei siina sitten auttanut muu, kun pyyta alennusta.. ei onnistunut, niin oli sitten pakko pyytaa se alkuperainen salatti, mika senfisun kanssa olis normaalisti tarjoiltu.. pienen tappleunujakan jalkeen ihana tarjoilijatar toi sitten salaatin lehdet poytaan.. nami nami.. en oo koskaan aikaisemmin jattanyt noin vahan tippia. tarkalleen ottaen en yhtaan..

siina valissa viela tuli ihmeellisesta numerosta puhelinsoitto. suoraan suomesta. porukat olivat jossain juhlimassa, tanssahtelemassa, ja ilakoimassa. vanha johtajahan se sielta soitti. mahtavalla bassovoittoisella aanella.. oli kuulemma joku peli siella meneillaan..

kaytiin ostaa liput illan elokuvaan. taalla ei saa vieda omia evaita, esim popkorneja leffateatteriin. joutuu nekin salakuljettamaan..

kohta alkaaa missikisat tossa plazalla.. pakko ehtii tsiikaamaan ennen leffaa..

jemppista.

1 Comment:

Anonyymi kirjoitti...

Hola!
Como estas?
Te mande un mensaje hoy al celular,espero que lo hayas recibido.
¿Aún no sabes cuando regresas? Yo en unos días más me iré a la playa.
Espero verte luego para darte un abrazo así bien grande *o*

Besito

Pame